O NAMA

Poliklinika Medicus polako ali sigurno stvara svoju veliku porodicu pacijenata. Briga o pacijentu za nas  je isto što i briga za zdravlje člana porodice , stručna ali i emotivna u isto vreme.

Poliklinika Medicus se nalazi u Leskovcu, u Ulici Rade Končara 36 u neposrednoj blizini Opšte bolnice Leskovac. Počeli smo sa radom juna 2020. godine posle 3 godine predanog rada, kako bi smo ispoštovali sve propise i postigli najviše standarde, kako u nabavci najsavremenijih aparata tako i u okupljanju vrhunskih lekara, vodećih stručnjaka u svojim oblastima rada.

Organizovani smo tako da pacijentima pružimo sve potrebne usluge na jednom mestu. Od pregleda lekara specijaliste do svih dijagnostičkih pretraga, preko laboratorijskih analiza i izveštaja, a ako je neophodno i hirurških intervencija.

U modernom i prijatnom ambijentu Poliklinike Medicus možete obaviti sve preglede iz oblasti ortopedije, pedijatrije, interne medicine, kao i preglede drugih specijalnosti u cilju pružanja potpune usluge našim pacijantima, kompletnu UZ dijagnostiku na najsavremenijim ultrazvučnim aparatima i u najkraćem roku sve potrebne laboratorijske analize. Pružamo usluge inicijalnih i kontrolnih pregleda i davanje terapije u sklopu Poliklinike kao i u kućnim uslovima.

Naš stručan i nadasve predan tim lekara i medicinskih tehničara, zadužen je za brigu o Vašem zdravlju, jer  NAŠA MISIJA JE VAŠE ZDRAVLJE! 

Posetite nas i uverite se i sami u našu stručnost, posvećenost, ljubaznost i vrlo prstupačne cene!!!

Dragi pacijenti DOBRODOŠLI!!!