NAŠA MISIJA JE VAŠE ZDRAVLJE!

Svetski dan deteta ili Međunarodni dan deteta je godišnji međunarodni događaj koji se slavi 20. novembra. Ustanovljen je od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana. Osmišljen je da promoviše međusobnu interakciju i razumevanje među decom i dobrobit dece u svetu. Ovaj dan se obeležava i da bi se skrenula pažnja javnosti na obaveze društva prema deci, kao i na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju. Dečija prava su utvrđena Konvencijom o pravima deteta, a osnovni principi su pravo na život, opstanak i razvoj, najbolji interes deteta, pravo na participaciju kao i pravo na nediskriminaciju.

Povodom Svetskog dana deteta Poliklinika Medicus poklanja 20% popusta na pedijatrijske preglede svim našim malim pacijentima tokom čitave nedelje od 16.11. do 22.11.2020.godine

A na Svetski dan deteta 20.11. Poliklinika Medicus organizuje BESPLATNE ortopedske preglede dece u cilju prevencije razvojnog poremećaja kuka i poremećaja lokomotornog sistema (kriva kičma, ravna stopala, kriva kolena).

Obavezno zakazivanje pregleda

016/60-20-60

066/60-20-60-6

Pregledi se organizuju uz poštovanje svih epidemioloških mera, budimo odgovorni!!!

NAŠA MISIJA JE VAŠE ZDRAVLJE!